Klacht over te hoge telefoonrekening

U heef een te hoge telefoonrekening ontvangen en u wilt hier een klacht over indienen? Doormiddel van de voorbeeldbrief klacht over te hoge telefoonrekening kunt u snel en simpel de brief versturen.

Advertentie tip

Koen van Oorschot
Kersenstraat 12
7899 LP Benschop
Tel 030-235698
Oorschot.k@kpnmail.com

Vodafone
Broekhuizenweg 12
7899 WP Amsterdam

Benschop, 25 Januari 2021

Onderwerp: klacht te hoge telefoonrekening

Geachte heer / mevrouw,

Op [datum] heb ik van u mijn telefoonrekening ontvangen. Het gaat om een rekening met factuurnummer [factuurnummer invoeren] met een te betalen bedrag van [bedrag] euro.

Middels deze brief laat ik u weten dat ik het niet eens ben met deze factuur. De kosten die op deze factuur vermeld staan zijn incorrect. Het factuurbedrag is te hoog, omdat

[Maak uw keuze:]

– Er langdurige telefoongesprekken in rekening zijn gebracht die ik niet heb gevoerd (lever bewijs bij, indien mogelijk)

– Er extra kosten in rekening zijn gebracht waarvoor ik geen overeenkomst heb met uw bedrijf (hierbij kunt u denken aan kosten voor mobiele data, terwijl u uitsluitend een abonnement voor SMS en bellen heeft)

– Er extra aankopen (zoals extra data) op de factuur staan vermeld die ik niet heb gedaan.

– Er hoge kosten in rekening zijn gebracht voor bellen / Sms’en / internetten buiten de bundel, terwijl deze hoge kosten niet worden vermeld in mijn overeenkomst.

– Andere reden (zelf in te vullen)

Ik verzoek u vriendelijk om de factuur zo snel mogelijk aan te passen en mij een nieuwe, correcte factuur toe te sturen. Uiteraard ontvang ik hier graag een bevestiging van.

Wanneer u niet bereid bent om mijn factuurbedrag te corrigeren, dan zal ik mijn klacht melden bij het consumentenloket van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). [indien van toepassing:] Daarnaast zal ik mijn klacht kenbaar maken bij [keuzeoptie: de rechter / de Geschillencommissie Telecommunicatiediensten]. Uiteraard verwacht ik dat deze stappen niet nodig zullen zijn.

Graag ontvang ik binnen 30 dagen van uw een reactie per [brief / mail].

Met vriendelijke groeten,

Koen van Oorschot

[uw handtekening]

Advertentie tip