Bel mij nooit meer, recht van verzet

U wordt steeds gebeld door mensen die u producten willen gaan verkopen? Doormiddel van deze voorbeeldbrief kunt u het bedrijf laten weten dat u hier niet van gediend bent. Download deze voorbeeldbrief, pas deze aan en stuur deze snel op.

Advertentie tip

Voorbeeldbrief – Bel mij nooit meer, recht van verzet

Niels van de Vlist
Benschopperweg 12
7459KK IJsselstein
Tel030-5695689
Vlist.n@hetnet.nl

[naam bedrijf of ondernemer]
[adres]
[postcode en plaats]

[plaats, datum]

Onderwerp: recht van verzet

Geachte heer / mevrouw,

U heeft mijn telefoonnummer opgenomen staan in uw bellijsten. Middels deze brief geef ik u graag aan dat ik in de toekomst niet meer gebeld wil worden door uw bedrijf. Ik maak daarom gebruik van mijn recht van verzet.

Ik heb volgens de wet recht van verzet en dit betekent dat het uw bedrijf niet langer is toegestaan om mij telefonisch te contacteren wanneer ik u mededeel dat ik niet meer gebeld wil worden door uw onderneming. Ik geef u hierbij duidelijk aan dat ik geen telefonisch contact meer wens te hebben met uw onderneming. Er wordt toezicht gehouden op deze regels door de ACM, de Autoriteit Consument & Markt.

Ik zie niet langer de waarde in van telefonisch contact met uw bedrijf en ik ervaar het als storend wanneer ik gebeld wordt door uw bedrijf.

Ik verzoek u daarom vriendelijk om mijn telefoonnummer per direct te verwijderen uit al uw bestaande bellijsten. Daarnaast verzoek ik u om ook mijn verdere gegevens te verwijderen uit uw lijsten. Ik wil nooit meer door uw bedrijf gebeld worden.

Uiteraard verwacht ik dat u aan mijn verzoeken tegemoet komt. Graag ontvang ik van u per [mail / brief] een bevestiging dat u mijn verzoek intern heeft doorgevoerd. Bent u hier niet toe bereid en blijf ik door uw bedrijf gebeld worden? Dan zal ik deze klacht neerleggen bij het consumentenloket van de Autoriteit Consument & Markt.

Graag ontvang ik binnen 14 dagen een reactie van u per [mail / brief].

Met vriendelijke groeten,

[handtekening]

Op zoek naar

Advertentie tip